3 najbolje stomatološke klinike u Beogradu po ocenama korisnika

Nećemo reći zlu ne trebalo, već ćemo vas i te kako ohrabriti da odete na stomatološki pregled iako ste srećnik i nemate nekih na izgled vidljivih stomatoloških problema.

Kada se javi bol kao signal da nešto nije u redu, još i ako popijete po koji analgetik kako bi bol prošao i ne uradite gotovo ništa po tom pitanju, vrlo je verovatno da će se i mali problem u vidu karijesa ili ciste na zubu pretvoriti u mnogo veće.

Redovna oralna higijena minimum dva puta dnevno, ujutru i uveče, nije uvek dovoljna. Sve zavisi i od samog kvaliteta zuba.

Međutim i kvalitetni zubi sa lošom oralnom higijenom mogu izgubiti na kvalitetu i početi da se kvare.

Pored već pomenutog karijesa i ciste na zubu ili u korenu zuba, mogu se javiti i neki drugi stomatološki problemi.

Neke stomatološke klinike su usko specijalizovane samo za jednu vrstu usluge ili u ovom kontekstu problema zuba, dok druge pružaju širok spektar usluga, od izbeljivanja zuba, preko vađenja zuba, ugrađivanja fiksne ili mobilne proteze za ispravljanja zuba, faseta, pa sve do ugradnje zubnih implanata, krunica i mostova.

Ovo su 3 najbolje stomatološke klinike u Beogradu koje su poverenje korisnika zadobili dugogodišnjim radom, kvalitetnim materijalima i savremenom metodologijom rada.

Prijatnost osoblja je u ovoj branši kao i u bilo kojoj drugoj medicinskoj, jako važna, pa neke od ordinacija, jer ne ispunjavaju ovaj kriterijum, nismo ni želeli da stavimo na listu.

  1. Dental Implant

Nalazi se u srcu Beograda, na Dorćolu u ulici Bulevar Despota Stefana 13. U ovoj stomatološkoj ordinaciji moći ćete da ugradite zubne implante, stavite bezmetalne ili metalokeramičke krunice. Okuplja najbolje oralne hirurge koji će celokupan proces učiniti minimalno bolnim. Za lečenje paradontopatije važi pravilo da je neophodno dosta posvećenosti i dolazaka kod stomatologa, međutim Dental Implant ima najsavremeniju metodologiju tretiranja ove uporne i opasne dentalne bolesti. Prijatno osoblje i obrazovani stručnjaci moći će da adekvatno pruže svoju uslugu čak i deci. 3D ortopan je samo jedna od savremenih mašina koja ubrzava čitav rad i broces lečenja bilo kog stomatološkog poremećaja.

Svoj pregled možete zakazati kod ljubaznog osoblja ove ordinacije na broj 011/72-46-995 i 065/56-80-060

  1. Stomatologija Tim

Kao što sam naziv ove stomatološke ordinacije kaže, njena snaga je u timu. Svaki doktor je usko specijalizovan za neku vrstu stomatološkog problema, ali je svaki dobro edukovan i iz ostalih oblasti kako bi brzo i lako primetili kako postojeće tako i potencijalno buduće probleme.

Tim stomatologija se nalazi u Bulevaru Oslobođenja na broju 307, a pregled možete zakazati na sledeći broj telefona 011/309-65-25 ili putem mejla info@timdent. rs.

  1. Dental Centar (Dental touch)

Ovaj mali tim čine tri mlade dame pune entuzijazma i želje za radom i dokazivanjem. Stomatološka ordinacija se nalazi u ulici Resavska 36/I. Pored lečenja zuba i bavljenjem čisto stomatološkim problemima, u ovoj stomatološkoj ordinaciji moći ćete da uradite i neke od anti-age tretmana, kao što su: hemijski pilinzi lica, mezoterapija lica i tela kao i povećanje usana hijaluronom. Svoj pregled možete zakazati na sledeće brojeve telefona 011 / 362 50 44 064 / 173 94 79 ili možete lično otići na adresu.

Stomatološke usluge pružaju u savremenom i prijatnom ambijentu. Koriste najnovija saznanja i poslednju reč tehnike. Veoma im je bitna vaša udobnost prilikom tretmana jer znaju da vam je bila potrebna hrabrost i da je odlazak kod zubara uvek stresan. Uz njihovu pomoć savladaćete strah od stomatoloških intervencija.

Stručno osoblje ove ordinacije svojim znanjem i umećem osposobljeno je da pruži najkvalitetniju uslugu estetske stomatologije savladavajući sa lakoćom i najzahtevnije estetske probleme. Kao što znamo, estetska stomatologija može drastično da promeni vaš izgled i samopouzdanje.

Različiti estetski tretmani od izbeljivanja, ispravljanja zuba pa i uključivanja invazivnijih metoda kao što su fasete (veneers) i bezmetalne krune (cirkonija i litijumdisilikatne) mogu vaš osmeh dovesti do perfekcije. Od nefunkcionalnog, loše estetskog do komformnog i lepog osmeha potrebna je samo vaša čvrsta odluka.

 

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: