Crvene haljine

Crvene haljine u različitim krojevima i sa detaljima na sebi ili bez, mogu biti pravi pogodak kada je izbor vaše odevne kombinacije u pitanju i kao takve, zaslužuju posebno i cenjeno mesto u vašem garderoberu.

Ovakve haljine, izgledaju pre svega efektno i u zavisnosti od kroja, mogu odgovarati različitim prilikama i situacijama za koje su vam potrebne.

Posebnost crvenih haljina

Posebnost crvenih haljina, odražava se u tome što one doprinose utisku pozitivnosti i vedrine kojom želite da utičete na svoju okolinu. Baš zbog toga, one su savršen izbor ako želite da budete savršeno obučeni za recimo novogodišnju noć, svoj rođendan, večernji izlazak sa drugaricama ili prvi sastanak, ali i za opuštenu letnju šetnju ukoliko je naravno u pitanju ležerni model crvene haljine, koja je recimo od lana ili neke slične tkanine.

Kako izabrati kroj i model crvene haljine?

Izbor modela i kroja crvene haljine, trebalo bi pre svega da prilagodite svojoj figuri, ali i prilici za koju je oblačite.

Ukoliko ste vitki i idealno ili bar približno idealno građeni, pri samom izboru sebi možete dopustiti više slobode, ali savršeno će vam pristajati modeli koji su uski i koji prate liniju vašeg tela. Pritom i duža i kraća haljina na vama može izgledati savršeno, a tu stranu izbora, treba upriličiti prema povodu i situaciji.

Ukoliko ste krupnije građe, za vas će idealan biti neki od modela koji se širi od struka pa naniže.

Kako crvenu haljinu dodatno ulepšati i naglasiti?

Crvena haljina, sama po sebi deluje efektno i ostavlja utisak, posebno ako za sebe izaberete pravi model, međutim, sa nekoliko detalja, možete je dodatno ulepšati i učiniti svoj izgled još savršenijim.

Crvene haljine2

Kada su u pitanju detalji, koje je idealno kombinovati uz crvenu haljinu, važno je napomenuti da ovde prednjače detalji u beloj ili crnoj boji, koje se idealno uklapaju uz crvenu.

Između te dve boje detalja, možete se opredeliti na osnovu boje svoje kose. Recimo, ukoliko imate tamniju boju kose, preporučujemo da detalji uz haljinu budu crni, dok ukoliko ste plavuša idealno ćete postupiti ukoliko uz svoju crvenu haljinu uklopite bele detalje.

Zajedno sa vašom kosom, to će poprimiti savršen sklad i izgledaćete zanosno to je neminovno.

Konkretno, kada su u pitanju detalji, to mogu biti različite varijante ogrlica ili torbica, a uz određene modele aljina možete kombinovati čak i kajš.

Ono čime dodatno možete ulepšati izgled svoje crvene haljine, jeste izbor obuće. Boju obuće kombinujte sa bojom detalja, a model bi trebalo da bude sa štiklom.

Ono što je kada je reč o detaljima, posebno važno napomenuti, jeste da crvenu haljinu koja sama po sebi već ima detalje, u vidu nekakvih čipkanih detalja recimo ili slično, ne treba dodatno ulepšavati detaljima, jer bi to već moglo da bude previše i izgubi smisao namene.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: