Crveni karmin

Crveni karmin, pravi je izbor za vas kada želite da vaše usne budu maksimalno istaknute i da izgledaju maksimalno.

Ipak, kako bi efekat crvenog karmina bio maksimalan, potrebno je da se kada ga nanosite pridržavate nekoliko saveta i pravila koja su izuzetno važna.

Šta je važno?

Kada je u pitanju crveni karmin, važno je da ga nanesete precizno i uredno. Da bi nanošenje crvenog karmina moglo da bude precizno i uredno, nije potrebno da budete samo pažljivi i precizni već i da se pobrinete za to da vam budu besprekorno zdrave i glatke usne.

U protivnom, na ispucalim i suvim usnama, crveni karmin neće imati željeni niti maksimalni efekat.
Zato pre nanošenja crvenog karmina, posebno ako je on u nekoj od drečavih i intezivnih nijansi, obavezno usne namažite vitaminskim balzamom za negu usana.

Kako nanositi crveni karmin?

Kada dođete do samog trenutka nanošenja crvenog karmina, kako bi ste se dodatno uverili da će izgledati precizno i uredno na vašim usnama, uokvirite rub usana olovkom za usne, koja je u što sličnijoj ili istoj nijansi kao karmin. Olovka će smanjiti šansu da se karmin razmaže i pređe van granice u okviru koje ste ga naneli na usne.

Crveni karmin2

Višak crvenog karmina

Ukoliko niste dovoljno pažljivi, višak crvenog karmina, lako se može naći na vašim zubima. Zato neposredno nakon njegovog nanošenja, višak uklonite blagim pritiskanjem salvete na usne i proverite da li se višak karmina preneo na vaše zube.

Odabir prave nijanse

Kada je reč o odabiru prave nijanse crvenog karmina, nju možete uskladiti prvenstveno sa svojim tenom i prirodnim vizuelnim osobinama koje su uočljive na vašem licu, kao što su boja očiju ili boja kose. Ukoliko ste tamnijeg tena i tamnije boje očiju ili kose, izaberite neku od nijansi koja ima primesu braon boje, a ukoliko ste svetlog tena i imate svetle oči i svetlu kosu, izaberite neku svetliju i intezivniju nijansu crvenog karmina.

Uopšteno

Efekat crvenog karmina, dodatno možete pojačati i istaći odgovarajućim načinom šminkanja očiju. To podrazumeva da oči treba lepo i precizno istaći upotrebom maskare u crnoj boji.

Crveni karmin, idealan je izbor, ukoliko želite da izgledate doterano i elegantno i ukoliko se šminkate za večernje ili svečanije prilike. Uklapa se uz tamnu jesenju i zimsku odeću i pravo je osveženje uz letnje bele ili crveno bele odevne kombinacije.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: