Ekstenije na češljiće su pravi izbor za vas

Najpopularniji izbor ekstenzija su ekstenzije na češljiće. One se stavljaju brzo, nisu agresivne prema kosi te se jednako brzo mogu i skinuti. Također, za razliku od bilo koje druge vrste ekstenzija, ekstenzije na češljiće se mogu stavljati i na kratku kosu, što je im je veliki plus. Također, ekstenzije na češljiće su najjeftinija vrsta ekstenzija. Mogu se pronaći u brojnim online trgovinama i upravo su iz tog razloga najjeftiniji izbor. Naime, druge vrste ekstenzija, koje uključuju drugačiju metodu ugradnje u kosu, mnogo su skuplje rješenje. Dakle, mnogo je razloga da u svojoj kosi isprobate ekstenzije na češljiće, a što je još jedna odlična vijest jest i ovo – ekstenzije na češljiće možete sami staviti u svoju kosu, bez pomoći frizera, samo ako imate prijateljicu koja ima spretne ruke i voljna vam je u svemu pomoći.

Ekstenije na češljiće su pravi izbor za vas

Prvo trebate pronaći nijansu koja odgovara vašoj kosi. Ponekad je moguće kupiti ekstenzije drugačije nijanse od vaše prirodne boje kose te mogu poslužiti kao pramenovi, što znači da svoju prirodnu kosu nećete mučiti raznim bojama i kemikalijama. No, također ako odlučite i obojati svoju kosu u kojoj su ekstenzije, to je također moguće, posebice ukoliko ste izabrali ekstenzije od prirodne kose. Dakle, kada ste izabrali ekstenzije te odlučili ih kod kuće uz pomoć prijateljice ugraditi u svoju kosu, trebate pripremiti pramenove prirodne kose. Prvo kosu razdijelite u onolik broj pramenova koliko imate ekstenzija te trebate znati da se ekstenzije ugrađuju u kosu u visini ušiju, što je optimalno rješenje. Kod korijena svakog pramena nanesite malo laka za kosu, a potom taj dio kose natapirajte češljićem. Na tako natapiranu kosu ponovno dodajte malo laka za kosu, a potom pričvrstite ekstenziju, odnosno češljić i to što je moguće bliže korijenu, kako bi što bolje i dulje češljić držao. Ponovite sa svakim pramenom i svakom ekstenzijom i – gotovi ste. Ukoliko vam se kojim slučajem rezultat ne sviđa, jednako brzo i lako kako ste ekstenzije ugradili, možete ih i skinuti. Kao što smo rekli, postoje i ekstenzije na češljiće za kratku kosu, a među najčešćima su pundže i konjski repići. Oni se mogu ugraditi u kratku kosu, odnosno kosu koja ima duljinu do otprilike brade. Kosu je u tom slučaju potrebno

zalizati u repić te za njega pričvrstiti ekstenzije ili pundže ili konjskog repića te ostaviti jedan pramen pomoću kojeg ćete zamotati dio na kojem se spajaju vaša prirodna kosa i ekstenzija. Kod ovih ekstenzija za kratku kosu bitno je da se poklapa nijansa prirodne kose i ekstenzija jer je to važno kada se radi o pundži ili konjskom repiću, budući bi drugačija nijansa odmah pokazala da se radi o ekstenziji, a ne o prirodnoj kosi. Za više informacija kliknite ovdje.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: