Frizure koje podmladjuju

Odgovarajućom frizurom možete sebi vizuelno ”oduzeti” nekoliko godina. Najvažnije je, pre svega, redovno se šišati.

Ukoliko niste za drastičnije promene i sada aktuelne frizure, koje definitivno pomažu utisku mlađeg izgleda, mislite da bi Vam više prijaju oprobane varijante, izaberite soluciju koja će Vama najviše odgovarati:

– Kosa koja odiše volumenom sinonim je za mlade godine i zdravlje. Stoga bi bilo dobro da pri narednom feniranju podignete kosu pri korenu, izgled će biti atraktivniji, a frizura trajnija.

– Zaboravite na pedantne, stegnute punđe. Svaka komplikovana frizura učiniće Vas vizuelno starijom, dok će lepršava kosa učiniti suprotno.

– Kosa treba da bude blistava i to je ono što se odmah primeti.

Frizure koje podmladjuju2

– Preporučujemo Vam praktikovanje neobaveznih punđa i pletenica.

– Pramenovi će osvežiti lice i ”oduzeti” par godina. U principu, sa godinama bi trebalo što više posvetljivati kosu. Ali, ovim ne želimo reći da kosa mora biti u jednoj boji, niti da morate kosu farbati u plavo. Bilo bi dobro osenčiti boju i poraditi na nijansama. Nije neophodno da pramenovi budu uočljivi, i efektom sunca se postiže dosta.

– I puštenom kosom možete postići vizuelno mlađi izgled.

Ukoliko nijedna od frizura ne učini da se osećate i izgledate mladje, onda možda treba da probate i sa tretmanima. Danas postoje mnogobrojni estetski tretmani koji vas mogu učiniti mladjom. Jedan od njih je svakako podmladjivanje lica.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: