Izgledajte i vi kao holivudska zvezda!

Starenje nije u trendu

U današnje vreme kada je mladalački izgled apsolutni imperativ, veoma se teško suočiti sa onim nepoželjnijim segmentima koje starenje sa sobom nosi. Nezategnuta koža i bore su danas gotovo neprihvatljiva pojava. Zbog svakodnevne izloženosti medijima u kojima dominira idealizovana slika ženskog, ali sve češće i muškog tela, bez mana, bora, viška kože ili bilo kakvog nedostatka, sve veći broj ljudi se, bez preterivanja, starenja – plaši.

Ovaj strah nekada može biti ozbiljan problem koji zahteva terapiju, ali je češće manje intenzivan iracionalni strah sa kojim se čovek sam izbori.

Dok „običan svet“ svoje bore i staračke pege mirno nosi, holivudske zvezde, čija tela sa naslovnih strana zadivljeno posmatramo, sa svojim bremenom slave se nose na drugačiji način. Kako su konstantno izloženi pogledima drugih i objektivima fotografa, od njih se očekuje da u svakom trenutku i u svakoj situaciji izgledaju perfektno. Ovaj nezavidni položaj im jednostavno ne dozvoljava da ostare, pa neke glumice i glumci i sa šezdeset ili sedamdeset godina izgledaju kao u svojim dvadesetim.

Dok je sa jedne strane dobro ne biti u njihovoj koži, sa druge strane od njih možemo nešto i da naučimo. Zašto ne izgledati bolje ako već za to imamo uslove! Estetska hirurgija je tu da i vama pomogne da se, pa makar samo za svoje oči, osetite kao diva sa filmskog platna. Starenje je, sa druge strane, prirodan proces u kome u najvećoj meri treba uživati.

Mi smo mišljenja da dama koja je duboko zašla u šestu deceniju i ne treba da izgleda kao svoja unuka, ali da svakako može da izgleda lepo. Sklad i mera su naš ideal. Zato, ugledajte se na holivudske zvezde i negujte svoju lepotu, ali ipak u okvirima realnih mogućnosti.

Anti-age tretmani dostupni svima

Nekada su anti-age tretmani smatrani privilegijom imućnih ljudi. Slike glumica i glumaca, koji su sebi mogli da priušte neki estetski zahvat, posmatrane su kao nešto daleko i nedostižno. Danas su, zahvaljujući sve većoj popularnosti estetske hirurgije, cene ovih tretmana pristupačnije i dostupnije i platežno manje sposobnim građanima.

Svakako treba voditi računa o kvalitetu usluga koje vam se danas nude, jer nekada vas ono što je jeftino može mnogo skupo koštati. Lifting lica, hemijski piling, korekcija kapaka, operacija nosa, korekcija ušiju, povećanje usana i povećanje grudi, zatezanje stomaka, transplantacija kose ili ubrizgavanje filera su nekada bili deo svakodnevice odabranih, dok danas ove tretmane gotovo svi sebi mogu da priušte.

Izgledajte lepo da biste se tako i osećali

Cilj rekonstruktivne i estetske hirurgije je pre svega – funkcionalnost, a onda, naravno, i ulepšavanje tela i korekcija estetskih nedostataka. Neki estetski nedostaci na telu vrlo često mogu da dovedu do osećaja nezadovoljstva, nesigurnosti, pa i depresije. Kompleksi zbog klempavih ušiju i velikog nosa mogu da budu veći problem nego što to naizgled može da deluje.

Ovakvi kompleksi taloženi godinama se, međutim, najčešće mogu rešiti jednom malom rutinskom operacijom.

Istina je da savremeno društvo najviše pažnje poklanja lepoti tela, što svakako ne mora da bude i vaš ideal, ali ako će vaša lepša spoljašnjost uticati na to kako se osećate, onda o promenama vredi razmisliti. Zadovoljstvo fizičkim izgledom se, a to su potvrdili naši pacijenti, uvek reflektuje na sve sfere života: emotivnu, poslovnu i društvenu.

Nekada ipak estetska operacija nije pravo rešenje za vas. Svedoci smo više nesrećnih životnih priča holivudskih zvezda kojima ni novac ni sve estetske intervencije nisu donele sreću. Zapitajte se da li su samo ti estetski nedostaci na telu ono što vas odvaja od srećnog života, a ukoliko jesu, mi smo to da vam pomognemo da do njega i dođete.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: