Kabo San Lukas

Kabo se nalazi u Meksiku i omiljeno je mesto za letovanje mnogim planetarno poznatim imenima.
Tu je mnogo božanstvenih plaža, stena, banja, odličnih terena za golf, prvoklasnih restorana, diskoteka koji mogu da se kotiraju kao i oni u Holivudu. Tokom cele godine ovde gostuju mnogi najpoznatiji Amerikanci.

Kabo San Lukas biseri koje morate posetiti

El Dorado Golf and Beach Club – sa ovog Jack Nicklaus golf terena koji ima osamnaest rupa vidi se more iz najlepšeg ugla. Nalazi se na listi najluksuznijih pro golf terena i posećivali su ga pojedini najbolji golferi sveta, na primer Tajger Vuds.

Lover’s Beach – brodićem, vodenim taksijem ili brodom staklenog dna su neke od najlepših alternativa da stignete do privatne plaže Playa del Amor ili Lover’ s beach plaže. Turisti su oduševljeni stenama i sakrivenim pećinama na plaži.

Kabo San Lukas2

Odmaralište Westin Resort and Spa Los Cabos Presidential Suite prostire se na 2,238 m2. Posebna atrakcija je ogromna terasa gde se nalaze laundž fotelje u privatnom posedu, spoljašnji đakuzi koga osvetljuju sveće i fenomenalan pogled na Sea of Cortez. Luksuz najvišeg ranga.

Zona za kupovinu Shoppes at Pamilla u hacijenda fazonu nudi Vam prodavnice sa popularnim brendovima, kao i renomirane zanatske radnje.

The Spa at Las Ventanas al Paraiso – turisti sa veoma dubokim džepom su oduševljeni Holističkom ponoćnom ceremonijom, lekovitim dimom i molitvom Duhovnom Čilamu.

Kabo San Lukas3

Cabo Wabo Cantina – osnovao je nekadašnji pevač benda Van Halen, Sami Hagar. Centar Habo San Lukas nudi Vam diskoteku i restoran, gde je gostma omogućeno da uživaju u hrani, piću i muzici uživo. Povremeno ovde nastupa i Sami lično.

Pink Kitty – mesto za nezaboravan noćni provod. Ručno napravljeni stakleni lusteri i neobična sedišta daju posebnu čar. U ovom klubu gostovala su mnogobrojna planetarno poznata imena, a ima i nastupa veoma popularnih didžejeva.

Esperanza – mesto sa puno apartmančića, gde su posetioci zaštićeni od radoznalih pogleda, što posebno odgovara javnim ličnostima. Tu se nalazi i privatna plaža, kao i beskrajno ogroman bazen odakle se gleda ka okeanu.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: