Kako da ga osvojim

Ako ste sebi za cilj zadali da ga osvojite, potrudite se pre svega da u načinu na koji ćete mu predstaviti sebe budete posebni i drugačiji. Ta činjenica, probudiće u njemu radoznalost i zaintrigiraće ga, a samim tim, učiniće većim i vaše šanse da mu se dopadnete i ispunite svoj cilj, da ga osvojite.

Šta treba znati?

Pri nastojanju da budete posebni i drugačiji, nikako nemojte zapostaviti osećaj za dobar ukus i pravu meru. To znači, da istovremeno treba da budete uporni, ali nikako ne i nametljivi.

Morate odisati samopouzdanjem i sigurnošću, ali ne smete biti narcisoidni niti ostaviti utisak da ste nedostižni. Dozvolite mu da vas za početak upozna i približi vam se toliko da postane svestan vaših kvaliteta, ali nikako mu nemojte dopustiti da odmah razotkrije sve što želite i osećate niti da vas doživi kao nekoga ko samo želi da mu postane “nedosanjani san”.

Muškarac kao lovac

Kada su u pitanju muško – ženski odnosi, muškarci uglavnom funkcionišu tako da sebe, bar podsvesno, vide i doživljavaju u ulozi “lovca”. Prema tome, onome koga želite da osvojite, dopustite da se ostvari baš u toj ulozi i navedite ga da vas “lovi”.

Ukoliko u svojoj nameri budete previše direktni i stavite mu jasno do znanja da želite da ga osvojite, budite spremni na rizik da možete da ga uplašite ili jednostavno da ga imate i budete sa njim, ali samo trenutno i veoma kratko.
Razlog tome, jeste što muškarci mnogo više uživaju u ulozi osvajača nego u ulozi onoga ko je “ulovljen”.

Kako da ga osvojim2

Taj epitet povređuje njihovu sujetu i ne imponuje im ni upola toliko, kao što je to slučaj kada oni vas “ulove”.

“Ulovljen” = “Papučar” ?!

Osvojen ili “ulovljen” u njihovoj podsvesti vezuje se sa izrazom “papučar”, a najveći strah većine muškaraca je da bi mogao baš to da postane.

Zato oprezno!

U nameri da ga osvojite, koliko god vam se to činilo nepotrebno, morate igrati taktično.

Budite lepi i doterani, prefinjeni i ženstveni. Muškarci nesumnjivo takve osobine vole da primete i da prepoznaju.

Pokažite mu da ste pored toga što ste lepi i doterani istovremeno i pametni i da negujete i imate svoj stav. Time ćete ga zaintrigirati i naterati ga da se bori za vas.

Budite lepo raspoloženi i pozitivni. Pozitivna energija, koju možete širiti oko sebe, pozitivno će uticati generalno na ljude oko vas, pa samim tim i na njega.

Pozitivne i vedre dame, imaju nemerljivo više šanse kod suprotnog pola i uživaju više pažnje od onih koje su negativno i loše raspoložene. Zato ga nasmejte i dopustite mu da i on vas zasmeje. Smisao za humor je adut kojim mnogi muškarci žele da se predstave u najboljem smislu i zato će što više šale među vama, doneti više šanse da zajedno trajete i opstajete.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova:

Kako da znam da li mu se svidjam
Kako se ljubiti jezikom
Kako da ga vratim
Kako da me dečko zavoli
Kako da mu pridjem
Kako da vratim bivšeg dečka
Kako da me primeti
Šta raditi na prvom sastanku
Kako da ga prebolim
Kako da me zavoli
Kako zavesti muškarca
Uporedni natalni horoskop za parove otkriva njihovu kompatibilnost
Planiranje vjenčanja iz snova