Kako da ga vratim

Različite emotivne veze, odnosno različiti partneri sa kojima ste emotivne odnose u tim vezama ostvarili, ostavljaju na vas i različit utisak i u skladu sa tim utiskom razlikuje se i uspešnost i vaša spremnost da te partnere prebolite i da zaboravite onda kada veza prestane da funkcioniše.

Iz nekih veza izađete lako i poostanete brzo spremni da svom dotadašnjem partneru trajno poklonite epitet “bivši”, dok iz onih drugih, često dubljih i ostvarenijih veza izađete nespremni na to i ta nespremnost vas prati dugo dugo.

Onda vas može progoniti potreba i želja da se stvari među vama poprave i da ga vratite.

Onda kada vas preveliki broj razloga veže za odluku da želite da ga vratite, ne preostaje vam ništa drugo nego da to i pokušate.

Kako da ga vratim?

Ono što bi moglo da posluži kao jedinstven i univerzalno efikasan odgovor na ovo pitanje ne postoji.

Ono što morate učiniti, jeste da se usresredite na sva svoja sećanja i argumente kojima raspolažete, a vezani su za vašeg bivšeg i da iz svega toga pokušate da izvučete zaključak koji će vam pomoći da nađete ključ za razrešenje situacije.

Šta je ključ?

U osnovi, to je njegova slaba tačka koju je potrebno da ste otkrili i da ste toga svesni.

Nešto na št je osetljiv i slab. Recimo, ukoliko je emotivan i ukoliko su mu emocije jača strana, pokušajte da nađete način da se vidite ili bar čujete sa njim i dotaknite ga izlivima nežnosti i emocija, to bi moglo iste da probudi i u njemu.

Ako je on više racionalan tip, onda se oslonite na argumente i pokažite mu na diskretan način da još niste spremni da rasčistite sa njim.

Kako da ga vratim2

Pozovite ga, pitajte kako je, nađite način da obnovite komunikaciju. Ukoliko u njemu ispod racionalnosti još ima ljubavii emotivnosti, to će ga navesti da i sam poželi da vam se približi i da vam se vrati.

Najbitnije

Najbitnije je, budite strpljivi! Nekim muškarcima, jednostavno zbog povređenog ili uzdrmanog ponosa, teško je da priznaju da bi se sa vama tek tako pomirili i da bi vam se tek tako olako vratili.
Čak i kada osećaju potrebu za tim, nastoje da to sakriju.

Zato, pazite i budite taktični, pokažite mu emocije, ali nemojte prekomerno juriti za njim.

Ako vas voli, i minimalna doza emocija koje mu pokažete biće jasan poziv da vam se vrati, a ako ga emocijama prekomerno obasipate, moćete u njemu izazvati da uživa u vašoj pažnji ali da vam to tek tako ne prizna i ne pokaže.

Budite uvek lepi i doterani kada vas sretne, istaknite svoje kvalitete i vrednosti. Ako ga sretnete ljubazno mu se javite i zastanite da porazgovarate.

Nemojte ga ogovarati i pričati o njemu ružno, posebno ne u društvu ljudi koji bi to mogli da mu prenesu i time naljute.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: