Kako da me primeti

Ako želite da vas dečko koji je osvojio vašu naklonost primeti, poslušajte nekoliko saveta koji će vam korisno poslužiti i pomoći vam u tome.

Šta prvo učiniti?

Na putu do ostvarenja želje da vas primeti, prvo se potrudite da se često nađete u njegovoj blizini. Pritom, što je vaše prisustvo u njegovoj blizini spontanije i što manje izgleda nametljivo, to su i veće šanse da njegovu pažnju pridobijete i održite.

Svojom nametljivošću, mogli biste staviti u senku sve svoje kvalitete i mogao bi vas doživeti površno i kao devojku željnu avanture.

Kako se ponašati?

Zato, ako ne želite da ostavite takvu sliku u njegovim očima. Ponašajte se prirodno i spontano, nenametljivo, ali istovremeno i intrigantno, budite često “negde tu”, neposredno u njegovoj blizini, ali potrudite se da ga navedete da poželi da vas razotkrije, nemojte se razotkrivati sami. Kako bi ste uspeli u tome, morate zauzeti i imati svoj stav i izgledati samouvereno. Morate mu probuditi pažnju i navesti ga da se sam zainteresuje za vas.

U tome ćete uspeti, ako u svakom trenutku pokažete i prikažete svoj maksimum i ako u svakoj situaciji u kojoj ima priliku da vas vidi, zablistate u punom sjaju, a pritom ništa ne naglašavate otvoreno i nametljivo, već sasvim opušteno, kao da je to sastavni deo vas i vaše ličnosti.

To ne znači da treba da se pretvarate da ste neko drugi i da nastojite da pred njim budete savršeni, već samo i jednostavno, potrudite se da budete maksimalni i najbolji.

Kako da me primeti2

Dakle, u svemu što on može da uoči ili čuje, a upućeno je ka njemu od vas, trudite se da zablistate.

Uvek budite maksimalno dobro raspoloženi i vedri. Time vam se dupliraju šanse da vas primeti.

Budite uvek ženstveni i nežni kada ste u njegovoj blizini. Ženstvenost i nežnost koje izviru iz vaših pokreta i ponašanja, podsvesno u muškarcima probuđuju želju da se nađu u ulozi vašeg zaštitnika, a kada sebe pronađu u toj želji, velike su šanse da im se dopadne doživljaj sebe pored vas.

Zato, ako vam se ukaže prilika da ste u situaciji da vam on nešto pomogne, ljubazno mu se obratite za pomoć, jer će se na taj način učiniti bitan i veliki u svojim očima, a onda će shvatiti da se tako osetio zbog vas i poželeće češće tako da se oseća, pa će vam možda onda i sam ponuditi neku svoju pomoć ili učešće u nekoj situaciji u kojoj se nalazite.

Svaki taj utisak i komunikacija, donose sa sobom šansu više da vas primeti onako kako vi to želite i da vas pusti u svoj život onako kako vi hoćete.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: