Kako da me primeti

Ako želite da vas dečko koji je osvojio vašu naklonost primeti, poslušajte nekoliko saveta koji će vam korisno poslužiti i pomoći vam u tome.

Šta prvo učiniti?

Na putu do ostvarenja želje da vas primeti, prvo se potrudite da se često nađete u njegovoj blizini. Pritom, što je vaše prisustvo u njegovoj blizini spontanije i što manje izgleda nametljivo, to su i veće šanse da njegovu pažnju pridobijete i održite.

Svojom nametljivošću, mogli biste staviti u senku sve svoje kvalitete i mogao bi vas doživeti površno i kao devojku željnu avanture.

Kako se ponašati?

Zato, ako ne želite da ostavite takvu sliku u njegovim očima. Ponašajte se prirodno i spontano, nenametljivo, ali istovremeno i intrigantno, budite često “negde tu”, neposredno u njegovoj blizini, ali potrudite se da ga navedete da poželi da vas razotkrije, nemojte se razotkrivati sami. Kako bi ste uspeli u tome, morate zauzeti i imati svoj stav i izgledati samouvereno. Morate mu probuditi pažnju i navesti ga da se sam zainteresuje za vas.

U tome ćete uspeti, ako u svakom trenutku pokažete i prikažete svoj maksimum i ako u svakoj situaciji u kojoj ima priliku da vas vidi, zablistate u punom sjaju, a pritom ništa ne naglašavate otvoreno i nametljivo, već sasvim opušteno, kao da je to sastavni deo vas i vaše ličnosti.

To ne znači da treba da se pretvarate da ste neko drugi i da nastojite da pred njim budete savršeni, već samo i jednostavno, potrudite se da budete maksimalni i najbolji.

Kako da me primeti2

Dakle, u svemu što on može da uoči ili čuje, a upućeno je ka njemu od vas, trudite se da zablistate.

Uvek budite maksimalno dobro raspoloženi i vedri. Time vam se dupliraju šanse da vas primeti.

Budite uvek ženstveni i nežni kada ste u njegovoj blizini. Ženstvenost i nežnost koje izviru iz vaših pokreta i ponašanja, podsvesno u muškarcima probuđuju želju da se nađu u ulozi vašeg zaštitnika, a kada sebe pronađu u toj želji, velike su šanse da im se dopadne doživljaj sebe pored vas.

Zato, ako vam se ukaže prilika da ste u situaciji da vam on nešto pomogne, ljubazno mu se obratite za pomoć, jer će se na taj način učiniti bitan i veliki u svojim očima, a onda će shvatiti da se tako osetio zbog vas i poželeće češće tako da se oseća, pa će vam možda onda i sam ponuditi neku svoju pomoć ili učešće u nekoj situaciji u kojoj se nalazite.

Svaki taj utisak i komunikacija, donose sa sobom šansu više da vas primeti onako kako vi to želite i da vas pusti u svoj život onako kako vi hoćete.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova:

Kako da znam da li mu se svidjam
Kako se ljubiti jezikom
Kako da ga vratim
Kako da ga osvojim
Kako da me dečko zavoli
Kako da mu pridjem
Kako da vratim bivšeg dečka
Šta raditi na prvom sastanku
Kako da ga prebolim
Kako da me zavoli
Kako zavesti muškarca
Uporedni natalni horoskop za parove otkriva njihovu kompatibilnost
Planiranje vjenčanja iz snova