Kako da me zavoli

Započeli ste vezu sa dečkom svojih snova, ali imate osećaj da osećanja možda nisu obostrana. Ili, ako jesu, da su vaša ipak jača. Ljubav se ne može isforsirati, niti dobiti na silu, ali postoje neki sitni ustupci koje možete učiniti kako bi pobudili zanimanje u vašem partneru.

Postavite vezu na zdrave noge

Pronađite ravnotežu u vašem odnosu. Ako ste sigurni da vaš partner oseća makar simpatije prema vama, znači da postoji nada za nešto više. Pronađite balans u svojim postupcima, nemojte gušiti i potencirati nešto po svaku cenu. Partneru dajte onoliko slobode oliko bi i vi očekivali da je vama dato u vezi. Ako očekujete da provodi svaki slobodan trenutak sa vama ili da vam u roku od 2 minuta odgovori na svaku poruku ili poziv, postići ćete samo kontraefekat. Jednostavno, pustite da vas se uželi.

Započnite vezu kako treba

Ako ste na početku veze, ima prostora još uvek da budete inovativni i da učinite da ona bude lepa i srećna za oboje. Na primer, saznajte šta vaš partner voli da radi, ali bez preteranog mešanja u to. Na osnovu toga, ako je zainteresovanost za to obostrana, možete organizovati zajedničko vreme radeći tu aktivnost. Gledanje filmova, igranje igrica ili bavljenje nekim hobijem, ideje su nebrojene.

Bitno je da pokažete partneru zainteresovanost za to što radi, da istovremeno ne želite previše da se mešate u to (pogotovo ako je u pitanju čisto ”muška” stvar, kao npr. sport ili gledanje utakmica), ali da bi povremeno želeli da tu aktivnost upražnjavate zajedno. Zajedničko vreme može učiniti čuda.

Kako da me zavoli2

Održavajte vezu zanimljivom

Uvek potpirujte strast u vezi. Nemojte sebi dopustiti da vas partner posle par dana ili nedelja veze upozna u najgorem izdanju, raščupane kose ili prljavih noktiju. Svakako da će vremenom doći do određenog opuštanja u vezi, ali se trudite da mu svaki dan pokazujete zašto ste baš vi vredni njegovog interesovanja. Poštujte njegove želje, što se tiče intimnih odnosa, ali ih uskladite sa vašim. Održite tanak veo misterije oko sebe, ne mora odmah sve da mu se servira na zlatnom pladnju.

Budite pažljivi, naučite da slušate

U vezi je bitno i da znate da govorite i da slušate. Ako smatrate nezanimljivim teme koje njega zanimaju, makar se pravite da pokazujete interesovanje, verujte imaće odličan efekat na njega. Ne kaže se uzalud da “lud čovek govori ,mudar čovek sluša “. pustite ga da stekne poverenje u vas, a to ne može preko noći.

Uverite ga da će u vama imate, ne samo devojku, već i prijatelja kome će uvek moći da se poveri. Upravo se najjače ljubavi rađaju iz odnosa u kojima ima međusobnog poverenja i poštovanja. Ovo važi i za vas. Poverite mu neke svoje sitne tajne, nešto bezazleno, ali opet bitno. Neka i on oseti da vi u njega imate poverenja.

Zatražite savet, stavljajući do znanja da vam je njegovo mišljenje veoma bitno.Obzirom da se ljubav ne dešava preko noći, ako vam je zaista stalo do partnera, budite strpljivi i ne očekujte čuda. Na kraju krajeva, ako on nije za vas, pokušali ste, onaj pravi će kad tad naići i trud neće biti uzaludan.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: