Kako da mu pridjem

Univerzalno idealna preporuka za način na koji možete prići momku koji vam se dopada, u suštini ne postoji. Ona zavisi od toga kog i kakvog momka odaberete za predmet svog interesovanja.

Ono što je bitno, da bi ste taj način odabrali i osmislili, jeste da se unapred malo raspitate o činjenicama vezanim za njega ili da sve okolnosti koje imaju veze sa njim što šire sagledate i razmotrite.

U svakom slučaju, prilikom samog prilaženja budite što više spontani.

Zašto je spontanost bitna u prilaženju?

Na prvom mestu, bitna je zato što vas neće predstaviti kao nametljivu ili lako dostupnu osobu. Oba epiteta, neće vam ići u prilog, ako želite da ishod vašeg prilaska bude trajna i stabilna veza. Ukoliko ipak i sami želite samo avanturu ili prolaznu zabavu sa njim, onda i u načinu prilaženja, možete biti ležerniji i više u skladu sa svojim trenutnim odlukama.

Nekoliko načina da mu pridjete:

#1 – Najbolji način da mu priđete, jeste posredstvom neke treće osobe koja je u ulozi zajedničkog prijatelja ili bar poznanika. Upravo zato, važno je i raspitati se ukoliko je moguće o njemu ili sagledati šire okolnosti koje imaju veze sa njim. Dakle ukoliko postoji jedna ili više osoba koje istovremeno poznaju i njega i vas, time se i uvećava šansa da mu priđete, odnosno da se nađete u društvu sa njim i da započnete razgovor.

Kako da mu pridjem2

#2 – Ukoliko ipak ne poznajete nikoga ko i njega poznaje i ko bi vam bio posrednik u nameri da mu priđete, onda možete igrati na kartu namerne slučajnosti. Kao slučajno, a u stvari namerno, nađite se često i učestalo na mestu gde se i on često nalazi ili u nekoj situaciji u kojoj je i on, a koja vam nudi razlog za konverzaciju.

#3 – Recimo, ukoliko ga više puta uzastopno srećete, na nekom mestu, to vam može dati povod i razlog da mu se obratite upravo sa konstatacijom da vam se čini da ste se tu na tom mestu ili u toj situaciji već jednom ili više puta sreli. Time ćete mu jasno staviti do znanja da ste ga primetili, a opet nećete biti nametljivi već ćete ga samo zaintrigirati. Na vašu konstataciju on mora da uzvrati svoj komentar, a to vam već otvara priliku da nastavite razgovor i da ga upoznate.

#4 – Ukoliko ga vidite prvi put i svesni ste da su male šanse da se to ponovi, a ipak želite da mu priđete, iskoristite tu priliku i ne obraćajte puno pažnje na način na koji ćete to uraditi. Jednostavno, budite samouvereni i odmereni, odlučni i hrabri i priđite, recite mu da vam se na trenutak učinio poznatim, ali da ste ipak shvatili da se ne poznajete, pa bi to možda moglo da se promeni, nasmejte se i predstavite se.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: