Kako da uštedite dok kupujete

Svi smo svedoci poskupljenja kućnih potrepština. Ušteda, makar bila i mala, svakako je dobrodošla, jer svaki dinar je važan! Sigurno se i Vama dešavalo da kupite obimniju količinu robe nego što Vam je potrebna ili kupite nešto što nikad nećete upotrebiti. Evo uputstava korisnih za Vaš novčanik!

Kako da uštedite dok kupujete?

– Utvrdite koji proizvodi su na popustu i u kojim prodavnicama. To se posebno odnosi na robu kao što je zamrznuto povrće, lignje i hrana sličnog tipa koju koristite u ishrani, a koja ima duži vek trajanja. Maltene sve prodavnice organizuju sniženja pojedine robe, dobro je iskoristiti ako ste već u mogućnosti. Nije bitno ako ne želite baš tada tu hranu, možete da je odložite u friz i čekate priliku kada će Vam zatrebati.

Kako da uštedite dok kupujete2

– Nije na odmet da uvek imate u kući više komada konzervirane hrane. Ovakvoj hrani rok trajanja je duži.

– Ako slatkiše ne volite baš mnogo, nije preporučljivo da ih nabavljate unapred. Kupite ih kada postoji neka svrha, mešenje torte, slavlje i povodi tog tipa.

– Mana kupusa, bosiljka, luka, šargarepe je u bržem kvarenju. Idealna opcija za kupovinu je bosiljka je kupovina u teglicama, ali drugo pomenuto povrće ne bi trebalo kupovati obimnije izuzev u slučaju da ih svakodnevno upotrebljavate.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: