Kako da znam da li mu se svidjam

Dilema da li mu se sviđate, može vas dovesti u situaciju da se osećate zaista nelagodno i da bespotrebno budete izloženi nizu neprijatnih osećanja, kao što su nervoza ili osećaj nesigurnosti kada se nađete u njegovom društvu ili čak pad vašeg raspoloženja i samopouzdanja.

Zato, kako bi ste na vreme te moguće neprijatnosti izbegli, naučite male trikove i poslužite se njima kako bi ste što lakše i jednostavnije razrešili ovu dilemu i saznali istinu.

Čitajte njegov govor tela

Naučite da čitate i da tumačite govor njegovog tela.
Posebno kada se nađete u njegovoj neposrednoj blizini, pažljivo promatrajte njegove reakcije, pokrete i gestikulaciju, jer sve to zajedno, ali i ponaosob može poslužiti kao idealan način da saznate i dešifrujete njegove misli i da ustanovite nivo njegove naklonjenosti prema vama.

Pratite male znake

Ukoliko vas često ili neprekidno gleda i koristi svaku priliku da skrene na sebe vašu pažnju ili pogled, jasan je znak da ste mu interesantni i da ste objekat njegove pažnje. Ako vam se uz poglede još i često osmehuje, to u velikoj meri povećava mogućnost da mu se zaista sviđate.

Kako da znam da li mu se svidjam2

Ono što takođe može poslužiti kao dobar znak i pokazatelj njegove naklonjenosti jeste i njegova težnja i nastojanje da vas tokom razgovora često dodirne, bilo slučajno prilikom neobavezne gestikulacije rukama ili namerno. Dodiri su jasan i nepogrešiv pokazatelj da mu prija vaša blizina i odaju njegovu želju za fizičkom bliskošću sa vama.

Takođe, ukoliko primećujete da neprestano dok sedite ili stojite u njegovoj blizini nastoji da bude okrenut prema vama ili da stoji ili sedi veoma blizu vas, čak iako nije recimo zbog tesnog prostora prinuđen na to, znajte da su ogromne šanse da mu se sviđate.

Pratite njegovo ponašanje

Pored govora tela koji ga odaje i razotkriva, ono što može ukazivati na činjenicu da li mu se sviđate ili ne, jeste i njegovo ponašanje i način ophođenja prilikom razgovora sa vama.

Ukoliko je pažljiv i kulturan prema vama i ukoliko vas obasipa komplimentima i lepim rečima, privlači vašu pažnju gestovima i manirima dok razgovarate, velika je verovatnoća da mu se sviđate.

Kako da znam da li mu se svidjam3

Iz istog tog razloga, dakle ukoliko mu se sviđate, nastojaće i da vas tokom razgovora često zasmejava i biće što interesantniji kao sagovornik, kako bi privukao i zadržao vašu pažnju.

Takođe, trudiće se i da vas strpljivo u svakom trenutku dok vi govorite sasluša, i da vam ukoliko je potrebno da savet ili vam jednostavno saopšti svoj stav o temi o kojoj razgovarate.

Koliko vam se poverava

Kroz način na koji razgovara sa vama, otkrićete i vrstu i dubinu njegovih namera.

Ukoliko vam saopštava detalje iz svog privatnog života, ukoliko zvuči iskreno i potkrepljuje svoju priču argumentima, a izbegava kratke i nepotpune komentare i odgovore, jasno je da vas uvažava i da time pokazuje spremnost i zainteresovanost za bliskost sa vama, koja je rezultat velike verovatnoće da mu se sviđate.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova:

Leave a Reply