Kako napraviti čestitku

Postoji mnogo situacija i prilika u toku godine u kojima imate razlog i želju da nekome nešto čestitate.

Razlozi mogu biti uopšteni, kao što su različiti praznici i datumi u godini, ali i lični, kao što su rođendan, venčanje, godišnjica veze ili braka, rađanje deteta i slično.

U svakoj od navedenih prilika potrebno je da upotrebite što lepšu čestitku i nekoliko iskrenih reči, kojima ćete najbolje izraziti svoja osećanja i nekome nešto čestitati.

Kako napraviti čestitku?

Ukoliko želite da vaša čestitka bude originalna, ne preostaje vam ništa drugo do toga da odvojite malo vremena i upotrebite malo svoje kreativnosti. Uz to potreban vam je i tanak i kvalitetan karton pogodan za izradu čestitke, makaze, lepak i nekoliko vrsta ukrasnog papira u boji.

Kako napraviti čestitku2

Karton najpre oblikujte u oblik u kome želite da bude čestitka. Oblik čestitke, možete upriličiti događaju koji želite da čestitate, pa recimo ukoliko je događaj povezan sa ljubavlju ili osobom koju volite, čestitka može biti u obliku srca. Ukoliko je u pitanju rađanje deteta, karton za čestitku možete izrezati u obliku nekog motiva za bebe, recimo bebi bodića ili flašice, cucle…

Kada ste izrezali željeni oblik čestitke, potrebno je da čestitku ukrasite detaljima. Detalje možete nacrtati ili ih izrežite i oblikujte od ukrasnog papira i zalepite na spoljašnji deo čestitke. Takođe, i u ovom delu pravljenja čestitke upotrebite maksimum svoje kreativnosti i mašte i potrudite se da čestitka ukrašena detaljima izgleda što bolje.

Kada ste to završili, ostaje vam još da unutrašnjost čestitke ispunite lepo odabranim rečima koje ćete poslati na pravu adresu.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: