Kako organizovati žurku

Ako ste više od jednom u životu, poželeli da u svom prostoru organizujete žurku, onda su saveti koje smo za vas pripremili pravi izbor i rešenje koje će vam pomoći da tu želju ostvarite i realizujete na pravi način.

Šta je preduslov za jednu dobro organizovanu žurku?

Prvi i osnovni preduslov za jednu dobro organizovanu žurku, jeste da u obzir uzmete sve okolnosti koje na bilo koji način mogu uticati na vašu žurku.

Konkretno, da bi ste sebi i ljudima koje pozovete na svoju žurku, zagarantovali dobar i kvalitetan provod, potrudite se da unapred sprečite sve ružno što bi moglo da se dogodi i pokvari žurku i pobrinite se da uslovi u kojima će se ljudi provoditi budu upriličeni tome, odnosno da ljudima omoguće da se dobro provedu.

Kako osigurati dobar provod na svojoj žurci?

Da bi ste osigurali dobar provod na svojoj žurci, pre svega, vodite računa o tome koga, odnosno kakve ljude pozivate na svoju žurku.

Ukoliko imate prijatelje koji su skloni konfliktnom ponašanju i promenljivom raspoloženju u okviru koga čine nepromišljene postupke, velike su šanse, da će vam baš oni upropastiti žurku.

Zato za goste na svojoj žurci birajte pristojne i odmerene ljude, koji i onda kada se zabavljaju i kada su maksimalno opušteni, čuvaju i ne prelaze meru opšte pristojnosti i kulture.

Pored izbora gostiju za svoju žurku, obratite pažnju i na to da nivo buke koja se proizvede u vašem prostoru za vreme žurke, nikako ne ugrozi i naruši toleranciju vaših komšija.

Kako organizovati žurku2

Porodice koji žive u susednim stanovima ili kućama od vas, obavestite o svojoj nameri da organizujete žurku i na fin i kulturan način ih zamolite da budu saglasni sa tim. Pritom, nemojte koristiti njihovu saglasnost i prelaziti granice.

Kada već ispunite ove osnovne preduslove, onda se postarajte da na vašoj žurci bude obezbeđena dobra muzika, dovoljno pića i eventualno hrane kojom želite da ugostite svoje prijatelje.

Kada i taj preduslov za dobar provod ispunite, odredite datum i vreme svoje žurke, uzmite telefon u ruke i javite svima za koje želite da na nju dođu i na njoj zajedno sa vama uživaju.

Dodatni savet

Budite spremni da nakon žurke, sve tragove provoda i zabave uredno uklonite i svoj prostor očistite. Ako vam se ta pomisao čini mrskom, prilikom nabavke pića i hrane, birajte pića u limenkama i koristite čaše i pribor za jelo, namenjene za jednokratnu upotrebu. Time, rešićete se velikog dela obaveze koja podrazumeva sređivanje i uštedećete svoj trud i vreme.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: