Kako smršati za dva dana

Da bi ste u što kraćem roku, dakle već za dva dana smanjili trenutni broj kilograma, najpre morate biti sigurni da je to bezbedno, odnosno da na taj način nećete ugrožiti svoje zdravstveno stanje.

Da bi ste ta dva najvaznija preduslova ispunili, a ujedno i ispunili svoj cilj, dakle smršali, poslušajte i isprobajte jedan od dva saveta koji smo za vas pripremili.

Prvi način da smršate za dva dana:

Prvi način smršate za dva dana, jeste metoda izbacivanja tečnosti iz organizma. Ovaj način smanjenja kilograma, možete realizovati ukoliko vam je potreba i cilj samo trenutni gubitak kilograma, prilagođen za neku priliku ili situaciju u kojoj želite da se pojavite mršaviji recimo.

Kako smršati za dva dana4

U tome, pomoći će vam prirodni dijuretici, koji su zaduženi za izbacivanje tečnost. To su namirnice koje sadrže visok procenat kalijuma, kao što su krastavac ili paradajz. Ono što je bitno, jeste da ove namirnice jedete u prirodnom i svežem, dakle termički ne obrađenom stanju. Kao zamena za svež paradajz, može vam poslužiti i sok od paradajza u tetrapaku.

Uz konzumiranje krastavca i paradajza, pijte i zeleni čaj ili kafu, jer su oba napitka takođe veoma efikasni dijuretici.

Ono što je važno, jeste da u cilju što uspešnijeg izbacivanja viška tečnosti iz organizma, u okviru ta dva dan u kojima želite da smršate, nikako ne unosite previše soli. So jedite u minimalnoj količini. Razlog tome jeste taj što je so prepuna natrijuma, koji ima sasvim suprotno dejstvo od kalijuma i vezuje tečnost za organizam, pritom neutrališući dejstvo kalijuma i izbacivanje tečnosti.

Drugi način da smršate za dva dana:

Drugi način da smršate za dva dana, jeste taj da prepolovite dnevni unos kalorija.

Kako smršati za dva dana3

Prestanite da jedete sve što je kalorično i bogato mastima, začinjeno ili slatko, što ima visoku hranljivu vrednost i što je prženo na ulju.

Izbacite mleko i mlečne proizvode. Beli hleb zamenite minimalnom količinom ražanog hleba ili prepečenim tostom.

Umesto pržene jedite kuvanu hranu, ali nikako mahunarke kao što su grašak i pasulj.

Savet:

U cilju maksimalnog uvećanja šanse da za dva dana izgubite kilograme, kombinujte ova dva načina koja smo vam predložili za brzo mršavljenje.

Uz to, budite fizički aktivni i rezultat sigurno ne bi trebao izostati.

Ipak, ukoliko želite stvarnu uštedu vremena i prečice do lepe linije, možda bi onda trebalo da razmislite i o tretmanima liposukcije ili zatezanja stomaka.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: