Kako zavesti muškarca

Većina žena veštinu zavođenja koristi samo na početku veze, a kad tu vezu ostvare, svog muškarca više ne zavode. Potpuno pogrešno. Muškarca treba zavoditi stalno, možda ne toliko intenzivno kao na početku veze, ali povremeno je i više nego poželjno. Nije potpuno isto zavoditi muškarca koji je već vaš i onog koji će tek biti vaš 🙂 Princip je isti, ali odlučuju nijanse.

Kako zavesti muškarca?

Za prvi susret, najbitnije je ostvariti kontakt pogledom. Ako vas muškarac pomatra, ali i dalje ne prilazi, znači da je zainteresovan, ali verovatno stidljiv ili se jednostavno plaši odbijanja. Dajte mu zeleno svetlo očima. Gledajte ga nežnim, ali odlučnim pogledom, ali ne preterujte jer možete delovati nepristojno. Diskretno ga odmeravajte pogledom, ali se trudite da ne delujete previše napadno. Ako muškarac okrene glavu kad vam se pogledi sretnu, ne odustajte. Sledeći put kad se pogledate, blago mu se osmehnite. Na njemu je da to protumači kao zainteresovanost ili jednostavno odraz kulture. Zato je bitan sledeći korak.

Kada primetite da ste zadobile njegovu pažnju, ali on i dalje ne peduzima konkretne korake, krenite u ofanzivu. Malo otvorenije flertujte sa njim. Pokažite svoju samouverenost tako što će te blago koketirati sa svima koji se nalaze u vašem društvu, ali najviše sa njim. Možete iskoristiti neke ,,cake’’ kao što su igranje sa pramenom kose ili blago dodirivanje usana kažiprstom. Naravno, to će te iskoristiti kada niste u nekom većem društvu, kako ne bi izgledali smešno. Ako ste smeliji, možete mu i namignut uz osmeh. Možda deluje kao istrošena fora, ali i ako ne upali, uvek se možete osmehnuti i okrenuti na šalu.

Kako zavesti muškarca2

Ako dođe do direktnog kontakta, razgovora u dvoje, pokažite mu da se u vašem društvu može osećati lagodno, bez nekog pritiska. Obratite pažnju na ono što govori, nasmejte se njegovim šalama, pa čak i kad ih ne shvatate ili vam jednostavno nisu smešne. Pokušajte da mu se što češće obraćate imenom, i pritom ga možete blago dodirnuti po šaci ili ramenu. To je očigledan znak vaše zainteresovanosti, ali opet ne previše napadan. Izbegavajte monologe o sebi i dajte mu priliku da kaže nešto o sebi, svojim interesovanjima, hobijima i slično.

Iako manje bitna od samog pristupa, i odeća je važan faktor. Dokazano je u mnogim istraživanjima da pažnju muškaraca najviše privlači devojka u crvenoj odeći. Pa, ne kažu džabe da je crveno boja ljubavi. Ako ste ugovorili sastanak sa dečkom i želite da ,,odlepi’’ za vama, crvena haljina je pravi izbor. Postoje brojne kombinacije, vi izaberite onu koja vam najviše odgovara. Ako pak niste toliki fan crvene odeće, možete se odlučiti za nepogrešivi crveni karmin. On prosto mami njegov pogled na vaše usne, a vi ga možete dodatno ,,zapaliti’’ ako povremeno pređete jezikom preko njih ili blago zagrizete usnu. Svakako da vam je u tom slučaju potreban dugotrajniji karmin, koji neće ostati na zubima 🙂

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: