Ketering olakšava život

Zahvaljujući keteringu više ne morate provoditi sate i sate u kuhinji pripremajući hranu. Ketering službe su uvek tu za Vas bez obzira da li je potrebno pripremiti hranu za porodični ručak, slavu, rođendansku zabavu ili pak venčanje. Sada je mnogo lakše organizovati ovakve proslave. Ketering je to u mnogome olakšao. Računica pokazuje da je za pripremu hrane posredstvom ketering službi potrebno neznatno više novca nego kada biste sami pripremali hranu, ali je ušteda u vremenu koja se na taj način postiže mnogo značajnija.

Ketering služba priprema hranu umesto Vas

Kvalitet hrane koji ketering službe nude je vrlo visok. Sve što poželite da se nađe na Vašoj trpezi ketering služba može pripremiti. Oduševite svoje goste ukusnim slanim zalogajima i neodoljivim slatkim poslasticama. Ketering služba će umesto Vas pripremiti kompletno posluženje, od hladnog predjela, rolata, salata, preko kuvanih jela i specijaliteta sa roštilja, pa do deserta. Osim pripreme, ketering službe vrše i aranžiranje i posluživanje hrane gostima. Vaše je samo da poručite ketering i u dogovorenom terminu hrana će stići na Vašu adresu. Uz ketering ćete biti zadovoljni i Vi i Vaši gosti. Olakšajte sebi život, dopustite da stručnjaci pripreme hranu za Vas i Vaše goste.

Ketering

Dostupnost keteringa

Usluge keteringa više nisu tako skupe kao što su ranije bile. Danas je ketering postao vrlo dostupan. Do pada cena keteringa dovela je velika konkurentnost na tržištu. Iz dana u dan sve je više firmi koje se bave ovom delatnošću. Samo na teritoriji Beograda posluje četrdeset ovakvih preduzeća. Smatra se da će ketering u budućnosti postati još prisutniji. Vrlo brzo će doći vreme kada će ketering potpuno zameniti svakodnevno pripremanje hrane kod kuće. U vremenu kada ljudi imaju jako malo vremena za pripremanje hrane ketering značajno olakšava život.

Ručak na poslu

Ketering je sve zastupljeniji i u poslovnom svetu. Proslave firmi su gotovo nezamislive bez keteringa. Sve je više velikih firmi koje angažuju ketering službe kako bi obezbedile ručak za svoje zaposlene. To su najčešće kuvani obroci koji se poslužuju u kantinama. Na taj način firme poboljšavanjem uslova rada utiču na povećanje produktivnosti radnika. Tim putem ketering doprinosi uspehu velikih kompanija.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: