Parfemi najbolje rockerke Avril Lavigne

Rođena je u Kanadi, dobila je World Music Award i Juno Award nagradu. Piše pesme, izrazito je talentovana pop-rock pevačica. Da! Radi se o Avril Lavigne koja danas poseduje već i svoj parfem.

Nju ne moramo posebno predstavljati. Sa dve godine je već pokazala šta zna, međutim, uspeh je postigla sa prvim albumom Let go. Ceo svet je od jednom počeo da priča samo o njoj.

Rođena je 1984. godine i vrlo brzo je postala svetsko poznata pevačica. 2008. godine je predstavila svoju prvu kolekciju i svoju modnu marku, Abbey Dawn. Samim tim je dokazala da se vrlo dobro snalazi i u svetu mode. 2009. godine se pojavljuje i prvi parfem Black Star koji je kreiran uz pomoć kompanije Procter & Gamble.

Miris Black Star je osmišljen prema Avrilovom karakteru. Pomalo je nevaljao, a pomalo nežan, baš kao i pevačica. Ženstvenost i seksualnost se primećuje već tokom dodira sa kožom. Na zahtev Avrila se među osnovnim sastojcima nalazi i čokolada koja je kombinovana sa kruškom, hibiskusom i crnom šljivom. Krajnji rezultat je jedna jedinstvena, devojačka, slatka kompozicija sa tajanstvenim akordima koji pružaju slobodu i nezavisnost.

Još vulgarnija kreacija od ove moćne dame je Forbidden Rose koji stiže na police parfimerija 2010. godine. Miris nas tera da pređemo preko svoje granice i da prihvatimo sebe. Parfem je voćnog tipa gde se pojavljuju i cvetni akordi ublaženi sa drvenim notama. Kreacija je mistična sa glavnim sastojcima jabuke i sočne breskve. Lotus daje čistu formulu, a vanila nežnost celoj kompoziciji. Na samom kraju se primećuje drvo i njegovi pulsirajući akordi koji dopunjuju božanstvenu sliku o parfemu.

Avril Lavigne2

2011. godine Avril Lavigne pokazuje svoju ženstveniju stranu i eleganciju koja je bila do tada skrivena u njoj. Lepršavi miris podseća na more i na sunce, prikazuje voćne akorde i cvetno drvene note. Wild Rose je glamurozni i magični, čini ženu još privlačnijom. Lagan je, ali ujedno i luksuzan. Grejpfrut, orhideja i narandžin cvet su neizostavni iz ove aromatične kreacije. Osnovni sastojak je Créme Brulee, specifična francuska karamela. Preporučuje se ženi koja želi da začara svog muškarca. Idealan je za nošenje preko dana.

Glavni motivi bočice su simbol romantike i žene, ruža, koja je predstavljena u svetlu opasnosti sa bodljikavom žicom. Inače, svaki Avrilov parfem je osmišljen u rock stilu i želi da izrazi ženstvenost ove dive.

Ako želite da saznate više o parfemima, kliknite OVDE!

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: