Prvi utisak jeste bitan – lifting lica je rešenje

Psiholozi kažu da fizički izgled igra ključnu ulogu u ostavljanju dobrog prvog utiska. Sviđalo se to nekome ili ne, naša spoljašnjost je ono što naš sagovornik prvo upozna.

Početne informacije i prve impresije o vama sagovornik stiče gledajući u vaše lice, pa zašto se onda ne pobrinuti da ono pošalje pravu poruku.

Lice kao vaše ogledalo

Do određene starosne dobi lep i svež izgled lica može da se održava korišćenjem raznih krema, ili primenom nekih neinvazivnih tretmana koji u tom trenutku mogu da pomognu.

Međutim, vremenom starenje i genska predispozicija učini svoje i odjednom se desi da više ne prepoznajete svoj odraz u ogledalu. Preko puta vas u ogledalu vidite osobu koju ne poznajete i sa kojom ne želite da se identifikujete. Ako se osećate mlađe nego što izgledate, bore i višak kože nisu problem. Najbitnije je da zadržite mladalački duh, dok se za mladalački izgled možemo pobrinuti mi.

Podmladi lice

Četrdesete i pedesete godine za žene, zbog neminovnog procesa starenja, ne moraju da budu toliko traumatične kao što su bile nekada. Razvoj estetske hirurgije i pristupačnost estetskih intervencija su doprineli tome da se žene, a i muškarci, mnogo duže osećaju mlado, lepo i privlačno.

Sa starenjem je danas, na našu sreću, mnogo lakše suočiti se. Na vama je samo da odaberete sredstvo kojim ćete se sa ovim prirodnim procesom boriti.

Zatezanje lica je jedna od mogućnosti koje estetska hirurgija nudi. Lifting lica podrazumeva zatezanje kože lica do određene forme i čvrstine. Proces starenja je prvo najuočljiviji u predelu kapaka i obrva, a onda se širi ka celom licu i vratu. Kako bi postigao najbolje rezultate,

Prof. dr Milan Jovanović će vam predložiti najprikladniju kombinaciju procedura koje će vaše lice učiniti skladnim i lepim. Zatezanje kože lica najčešće može da se kombinuje sa drugim tretmanima kao što su korekcija kapaka, lipofiling, liposukcija vrata, mikrodermoabrazija ili korekcija lica filerima.

Prirodan izgled „novog lica”

Pacijentkinje se često plaše da će rezultati procedure zatezanja lica biti preočigledni, da više uopšte neće ličiti na sebe i da neće imati mimiku lica. Odgovor je jednostavan: ukoliko je očigledno da ste nešto na licu radili – hirurg je kriv! Izborom pravog tj. najbolji plastični hirurg možete otkloniti sve vaše sumnje u uspešnost operacije. Dakle, ukoliko imate više od 45 godina i zdravi ste, slobodno nam se obratite za savet, a mi ćemo naći tu idealnu meru koja vama odgovara.

Face lifting tj. podmlađivanje lica vas može učiniti i do deset godina mlađim, pa zašto onda da prvi utisak o vama ne bude upravo to – da izgledate deset godina mlađe!

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: