Razlozi zbog kojih je život na Novom Beogradu zapravo dobar

Stanovnici Beograda se definitivno mogu podeliti na one koji vole Novi Beograd i na one koji ne mogu ni da ga smisle.

Kojoj god grupi da pripadate, verujemo da ste sigurno imali više prilika da boravite u ovom delu grada, a osim što ste završavali razne poslove, da li ste makar jednom razmišljali o tome kako bi bilo živeti baš u toj beogradskoj opštini?

Ukoliko pripadate onoj drugoj grupi koja zaista ne voli Novi Beograd, za vas smo pripremili listu razloga zbog kojih je imati dom na Novom Beogradu zapravo jako dobra stvar.

Hajde, dajte mu šansu!

Prostor

Za razliku od mnogih drugih delova grada, Novi Beograd se može pohvaliti prostranošću, širinom, slobodom! Nema uskih ulica, uskih trotoara, nedovoljno prostora za sve vaše potrebe, počevši od šetnje gradom, pa sve do mesta za parkiranje.

Prosto, Novi Beograd je građen tako da ima dovoljno mesta za sve ljude i njihove aktivnosti, a upravo to je glavna prednost u odnosu na druge beogradske opštine.

Ukoliko vam je bitno da imate dovoljno prostora da se parkirate, da vozite bicikl ili trčite, da šetate, bavite se sportom i ostalo, definitivno vam je potreban dom na Novom Beogradu!

Zahvaljujući visokim blokovima zgrada, ima sasvim dovoljno mesta za terene i parkove što je mnogim porodicama jako važno, naročito ukoliko imaju decu.

Praktičnost

Novi Beograd je grad za sebe. Iako prostran, sve što vam je potrebno je nadohvat ruke i neće vam biti problem da dođete od tačke A do tačke B.

Čak i da idete gradskim prevozom, sve je blizu, a Novi Beograd je linijama GSP-a povezan sa svim drugim delovima grada koji vam mogu biti potrebni. 

Na Novom Beogradu su vam dostupne sve potrebne ustanove i institucije, a iskreno, žene naročito raduje činjenica da su im na raspolaganju dva šoping centra zahvaljujući kojima štede vreme i ne moraju da idu sa jednog kraja grada na drugi da bi pronašle ono što im je potrebno. 

Ovo i jeste filozofija Novog Beograda – imaj sve na jednom mestu, blizu i lako dostupno i uvek ćeš biti srećan!

Priroda

Novi Beograd jeste sav u asfaltu, ali Novi Beograd se može pohvaliti nečim što mnoge opštine nemaju – savršenom prirodom! Da, mislimo na reku i nekoliko kejeva koji svakog dana, bez obzira na to kakvo je vreme privlače gomile i gomile ljudi. 

Kad god poželite da pobegnete iz grada i opustite se u prirodi, na raspolaganju vam je obala Save ili Dunava, a na vama je da odaberete da li ćete samo sedeti na obali ili ćete popiti krepljujuću kafu na jednom od najlepših splavova.

Ako više volite rekreaciju, na keju svi trče, voze bicikle ili rolere, pa se nećete osećati kao autsajder ako želite da negujete zdrave navike – naprotiv, bićete motivisani da se i sami priključite toj ekipi. 

Romantični vole da svoje mesto pronađu u travi, da gledaju zvezde ili hrane labudove. Oni sa decom će morati da vode računa o kondiciji jer nije lako ispratiti dečiju igru, naročito u prirodi i kada su tu druga deca podjedanko razdragana kao ona. Ako imate kućnog ljubimca kojeg želite da prošetate, verujemo da će se i njemu svideti život na Novom Beogradu.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: