Uporedni natalni horoskop za parove otkriva njihovu kompatibilnost

Natalni horoskop predstavlja sve traženiju uslugu u ovim nestabilnim vremenima, jer svako od nas želi da zna ono što ga čeka u bližoj i daljoj budućnosti i tako ostvari bar neki vid sigurnosti u životu. Međutim, ovakva želja nije karakteristična samo za turbulentne istorijske periode, jer je ono što nas očekuje oduvek bila tema i misao svakog pojedinca, na šta odgovor u velikoj meri može pružiti natalni horoskop, ako znamo pravilno da ga tumačimo i koristimo. Natalni horoskop se za svaku osobu izrađuje posebno, i predstavlja analizu šeme natalne karte, koja je rekonstrukcija položaja zvezda i planeta na nebu u tačnom času našeg rođenja, iznad geografske širine i dužine mesta u kom smo rođeni. Ukoliko nas muči pitanje o mogućoj ljubavnoj vezi ili njenom trajanju, usponima i padovima, sa velikim potencijalom odgovor može pružiti uporedni natalni horoskop, koji predstavlja kompatibilnost, odnosno slaganje, dva pojedinačna natalna horoskopa.

Uporedni natalni horoskop na osnovu znaka i podznaka

Uporedni natalni horoskop, odnosno njegova izrada, bazira se na odnosu horoskopskih znakova i podznaka partnera. Horoskopski znak i podznak određuju opšte karakterne osobine dva natalna horoskopa, a njihovo upoređivanje je obavezan početak određivanja uporednog natalnog horoskopa. Za natalni horoskop je veoma važna kompatibilnost znaka i podznaka, jer ukoliko se oni dopunjuju, ličnost će biti otvorena, svestrana, u boljem kontaktu sa svojim emocijama i težnjama, koje će lakše ispoljavati i u skladu sa njima delovati. Za natalni horoskop, tačnije odnos znaka i podznaka kao osnov, važno je znati da se vazdušni (Blizanac, Vaga, Vodolija) znaci dobro slažu sa vatrenim (Strelac, Lav, Ovan), kao i zemljani (Bik, Devica, Jarac) sa vodenim (Rak, Škorpija, Ribe). Ista poklapanja važe i za uporedni natalni horoskop, odnosno slaganje znaka i podznaka para. Različite kombinacije ovih opcija mogu predstavljati manje i veće slaganje ličnosti i označiti uspone i padove u ljubavnoj vezi.

Uporedni natalni horoskop na osnovu pete kuće

Peta kuća je veoma bitna za natalni horoskop, jer označava ljubav i potomstvo. Primera radi, ukoliko se znakovi pete kuće u oba natalna horoskopa uklapaju, to će i veza biti puna ljubavi i strasti i dužeg veka. Tako, ukoliko znak i podznak određenog para ne pokazuju kompatibilnost, to ne znači da će se uporedni natalni horoskop pokazati kao loš i nepovoljan, ukoliko dolazi do međusobnog slaganja u polju pete kuće. Primera radi, uporedna pozicija Marsa i Venere u ovoj kući u svakom natalnom horoskopu pojedinačno može prikazati vezu punu strasti i ostvarivanja seksualnih fantazija, dok se njihovo trajanje može odrediti na osnovu sedme kuće. Položaj Merkura može za svaki natalni horoskop pojedinačno značiti stepen veštine komunikacije, ali i međusobni način komuniciranja, brige, pažnje i razumevanja u uporednom natalnom horoskopu.

Uporedni natalni horoskop na osnovu sedme kuće

Za uporedni natalni horoskop je izuzetno bitna sedma kuća, na koju se obraća pažnja ukoliko smo zainteresovani za dužu vezu ili brak sa određenim partnerom. Sedma kuća nam otkriva i moguće uspone i padove u bračnoj vezi, kao i promene u seksualnim odnosima. Uporedna analiza pozicija zvezda i planeta u sedmoj kući svakog natalnog horoskopa pojedinačno pokazuje nivo mogućnosti ostvarenja braka, ali i karakteristike određenog bračnog odnosa, njegovih promena, uspona i padova. Uporedni natalni horoskop Vam može otkriti da li je neki partner bolji za Vas samo kao prolazna avantura puna strasti ili pak životni saputnik sa kojim ćete deliti i dobro i zlo.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: