Usluge koje nude kozmetički saloni

Omiljeno mesto mnogih žena danas je uglavnom kozmetički salon. Svake godine ponuda u ovim salonima je sve raznovrsnija, a i potrebe korisnica usluga se menjaju kako se menjaju i trendovi.

Zato postoji nekoliko različitih usloga koje većina kozmetičkih salona nudi na jednom mestu.

#1 Pedikir i manikir

Lepi i uredni nokti, negovane ruke stvaraju utisak ženstvenosti. Različite su usluge kada je manikir u pitanju, a na izbor tehnike utiče nekoliko faktora, poput želje korisnica, stanja u kojem se nokti nalaze, al ii trenda koji je u modi.

Svaki nokti posle tretmana izgledaće savršeno, a od vas zavisi šta ćete izabrati. Manikir i pedikir su najpopularniji tretmani koji se koriste za negovanje ruku i nogu i oblikovanje noktiju. Jeste li znali da oblik nokta određuje tip žene i izgled ruke?

#2 Kozmetički tretmani lica

Svaka žena širom sveta vodi bitku protiv starenja i stvaranja bora oko očiju. Da bi lice što duže izgledalo lepo i mlado, mnoge žene se odlučuju za različite tretmane kože kako bi uklonile znake starosti na licu.

Ponuda je različita, pa se tako dame mogu odlučiti za piling i čišćenje lica, različite maske, ali i masaže.

#3 Podmlađivanje kože

Kada godine učine svoje, kada više tretmani lica, piling i druge maske ne pomažu, vreme je za botoks ili popunjavanje bora drugim supstancama koje će doprineti da vaše lice bude lepo i da izgledate mlađe. Iako su ovi tretmani sve popularniji i traženiji, oni imaju i određene rizike.

Nekada može doći do komplikacija, ukoliko su tretmani nestručno obavljeni, a neželjen izgled često može da bude posledica takvih tretmana. Edukovano i iskusno osoblje, ali i kozmetički salon sa reputacijom pomoći će vam da izgledate mlađe i lepše.

#4 Masaže tela

Od davnina se zna kakva sva blagotvorna dejstva ima masaža tela manje stresa, manje napetosti, opuštanje tela, ali i uma, kao i lečenje mnogih bolesti, bolja cirkulacija samo su neki od pozitivnih efekata koje masaže stvaraju. Jačanje imuniteta, ali i bolji san, manje stresa i anksioznosti prednosti su koje će sigurno doprineti da se osećate lepše posle svake masaže.

Takođe, masaža može da va pomogne ako imate problem sa celulitetom, zato proverite u kozmetičkom salonu da li i ovu vrstu usluge nude.

#5 Kavitacija i mezoterapija

Mnoge žene kubure sa celulitom. Većina bi rado volela da se celulita preko noći reši, ali pošto to nije moguće postoje drugi načini za borb protiv tvrdokornih masnih naslaga ispod kože. Sve je popularnija kavitacija. Ova metoda podrazumeva razbijanje masnih naslaga koje su nataložene ispod kože. Ultrazvučni talasi, dijeta, kao i pojačana fizička aktivnost doprineće da se rešite celulita i da vam koža ponovo bude blistava i lepa.

A ako želite da zaustavite starenje i svoju kožu podmaladite rešenje je mezoterapija. Supstance obogaćene mineralima, vitaminima i antioksidansima ubrizgavaju se u kožu kako bi se koži vrati sjaj i uklonili tragovi starenja. Ova metoda je vrlo efikasna, a i sve popularnija i u svetu, ali i kod nas, zbog čega mnogi kozmetički saloni kod nas nude i ovu efikasnu metodu protiv starenja.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: