Veštačke trepavice

Veštačke trepavice su takoreći obavezan detalj na očima dama koje se bave glumom, muzikom, voditeljstvom, manekenstvom i sličnim poslovima.

Da li ste znali da dame nose veštačke trepavice i na snimanju reklamnog materijala za maskare? Čari veštačkih trepavica poznate su svakoj dami koja ih je koristila. Veštačke trepavice upotpunjuju glamurozan izgled žene.

Sve u svemu, nadogradnju je moguće uraditi tako da imaju jednokratno ili višednevno trajanje. Razlikuje ih to koliko je jak lepak koji se upotrebljava.

Stavljanje veštačkih trepavica

Kada je reč o kompaktnim trepavicama (postavljene na mali konac i treba ih naneti na cele kapke) treba znati da ih je nemoguće upotrebiti u svrhu nadogradnje sa višednevnim trajanjem. U tu svrhu preporučujemo upotrebu trepavica u snopićima ili pojedinačnih, u vidu dlačica.

Što se tiče kompaktnih trepavica, mogli biste i sami da ih postavite, nije komplikovano, samo zahteva malo strpljenja. Idealno bi bilo najpre uviti prirodne trepavice, da bi se stopile sa veštačkim. Radi boljeg uklapanja kompaktnih trepavica, preporučujemo Vam da povučete tanju liniju pomoću olovke za oči, a količina lepka za lepljenje trepavica postavlja se dužinom ivice kompaktnih trepavica, a potrebno je sačekati oko pola minuta da bi se prosušilo.

Veštačke trepavice

Trepavice treba staviti u što veću blizinu crte početka prirodnih trepavica, dakle na površinu kože i u momentu kad lepak dobije gumiranu i lepljivu strukturu. Kada ste zalepili trepavice, trebalo bi da ih pomoću prstiju sastavite sa prirodnim trepavicama i po želji nanesete maskaru, mada to nije obavezno, zato što kompaktne trepavice već imaju crnu boju.

Imajte na umu da je moguće kopmaktne trepavice upotrebiti u više navrata, pod uslovom da se pridržavate uputstava pri korišćenju. Uklonite sloj korišćenog lepka posle upotrebe. Važno je znati da će kompaktne trepavice imati duže trajanje ukoliko izbegavate nanošenje maskare. Prosečno ih možete iskoristiti za dve do šest prilika.

Vrlo je jednostavno ukloniti kompaktne trepavice. Potrebno je samo uhvatiti za jedan rub i pažljivo povući. Uklanjanje je jednostavno i ne izaziva nikakav bol. Da bi se kompaktne lakše odvojile od prirodnih trepavica, možete staviti vrlo malu količinu bilo koje kreme.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: