Zima je pravo vreme za povećanje grudi

Dok jedni sanjaju zimski san, za druge je zima pravo vreme da se bace na pripreme za predstojeće leto.

Ne treba, naravno, propuštati čari zime čekajući leto, ali zima se pokazala, pored toga što je pravo godišnje doba za uživanje u toplini doma, kao pravo godišnje doba i za niz estetskih intervencija među kojima je i povećanje dojki. Pitate se zašto?

Niste izloženi sunčevim zracima

Niti jedna estetska intervencija ne voli sunce, pa je tako i sa ugradnjom implanata. Ranama i ožiljcima je nakon intervencije za potpuno zarastanje potrebno određeno vreme.

Izlaganjem suncu delova kože koji su se tek oporavili od operacije, rizikujemo da taj deo kože dovedemo do trajne hiperpigmentacije ili do uvećanja ožiljka. Ožiljak možete sunčati tek kad dobije belu boju, i iako je najčešće pokriven kupaćim kostimom, treba ga mazati visokim zaštitnim faktorom.

Slobodni dani nisu problem

Zima je vreme slava i praznika, pa su neki od nas tokom zime više kod kuće nego na poslu. Ako se u vreme praznika obratite šefu i zatražite odmor, sigurni smo da će vam bez velikog zapitkivanja izaći u susret.

Neki pacijenti uopšte ne žele da se za njihovo povećanje grudi zna, za šta je opet najpogodnije ovo praznično doba. Iskoristite zimske praznike i sebe počastite novim, lepšim i većim grudima.

Manje se znojimo

Hladno vreme će vam prijati i zbog toga što se nećete znojiti. Tri dana nekupanja nakon povećanja grudi će vam, priznaćete, lakše pasti zimi, nego na 30 stepeni.

Takođe ćete u ovom periodu lakše kamuflirati ne baš atraktivne kompresivne brushaltere i elastične zavoje koji se nose do skidanja konaca, dakle, oko 14 dana nakon operacije.

Dajete vremena koži da se oporavi

Iako se svakodnevnim aktivnostima možete vratiti nedelju dana nakon operacije grudi, grudima ipak treba malo više vremena da bi se u potpunosti oporavile i dobile onaj savršen, željeni i prirodan izgled.

Najbolji rezultati su vidljivi nakon 4 do 6 meseci, tako da je računica jednostavna – zima je pravo godišnje doba za ugradnju implanata.

Do leta ste spremni da zablistate u novom bikiniju

Zašto biste svoje nove grudi sebično čuvali za sebe i zašto ih ne biste pokazali i ostatku sveta? Leto je, naravno, pravo vreme za to. Ako poprsje povećate u toku zime, sve moguće prateće pojave, modrice i otoci će do leta već biti stvar prošlosti.

Leto ćete dočekati potpuno spremni, osim što ćete možda za svoje nove i jedrije grudi morati da kupite kupaći kostim sa malo većim korpama.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: