10 stvari koje podmladjuju

Svako želi da zadrži mladolik izgled, uprkos vremenu koje prolazi. Estetski operativni zahvati mnogo koštaju uglavnom, ali mogu biti i vrlo uspešni ako izaberete kvalitetnog hirurga.

Ovo su navike koje bi trebalo da usvojite i doprinesete mlađem izgledu.

#1 – Osvežite izgled pomoću nekolicine pramenova svetlije boje.

#2 – Šiške su inače ponovo moderne, a osim toga doprinose vizuelno mlađem izgledu. Važno je samo da budu skraćene i da ne prelaze liniju obrva. Na taj način se prikrivaju blage bore na predelu čela.

#3 – Kako vreme prolazi, kosa postaje sve manje gusta i sjajna, zato što postaje starija. Sada je tržište bogato raznim proizvodima koji sprečavaju starenje kose, tačnije nadoknađuju joj sve bez čega ostaje u toku prirodnih procesa. Vrlo je važno da kosa ima volumen i pravilnu negu.

#4 – Posvetite pažnju rukama i noktima. Ruke su odraz godina. Ne morate lakirati nokte, ali je neophodno da budu negovani. Zanoktice su nedopustive. Svakog dana koristite kremu za kožu ruku, tokom cele godine, a manikir se savetuje jednom sedmično.

#5 – Da li ste znali da vremenom ljudi imaju manje dlaka obrva i trepavica? Ova neprijatnost ponekad počinje još u dvadesetim godinama života, ako se previše čupaju ili usled genetskog faktora. To lako možete da rešite pomoću olovke ili senke. Što se tiče trajne šminke, ona je odlična solucija. Obrve imaju velik značaj za kompletan vizuelni izgled Vašeg lica.

10 stvari koje podmladjuju2

#6 – Koža lica zahteva veliku negu. I ukoliko ne možete da priuštite tretmane u kozmetičkom salonu, u svom domu možete da praktikujete upotrebu pilinga i maske za lice, i mada bi bilo bolje da se za to obratite stručnom licu.

#7 – Nemojte preterivati sa šminkanjem. Sve potrebno naći ćete u rumenilu, maskari i sjaju za usne, a srž lepog izgleda je negovan ten. Tako će Vam biti potrebno manje vremena za šminkanje. Uvek birajte puder i rumenilo adekvatno Vašoj koži.

#8 – Redovan san, ne kraći od sedam sati, doprinosi boljem izgledu i zdravlju kože.

#9 – Upotrebu maskare svedite na manju meru. Previše maskare učiniće da Vaše oči izgledaju umorno. Birajte maskare proverenog kvaliteta, koje će obezbediti volumen i učiniti trepavice dužim. Bilo bi dobro da crnu maskaru zamenite maskarom braon boje, radi svežijeg i prirodnijeg izgleda.

#10 – Izbegavajte nerviranje i stres.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: