Kako da ga osvojim

Ako ste sebi za cilj zadali da ga osvojite, potrudite se pre svega da u načinu na koji ćete mu predstaviti sebe budete posebni i drugačiji. Ta činjenica, probudiće u njemu radoznalost i zaintrigiraće ga, a samim tim, učiniće većim i vaše šanse da mu se dopadnete i ispunite svoj cilj, da ga osvojite.

Šta treba znati?

Pri nastojanju da budete posebni i drugačiji, nikako nemojte zapostaviti osećaj za dobar ukus i pravu meru. To znači, da istovremeno treba da budete uporni, ali nikako ne i nametljivi.

Morate odisati samopouzdanjem i sigurnošću, ali ne smete biti narcisoidni niti ostaviti utisak da ste nedostižni. Dozvolite mu da vas za početak upozna i približi vam se toliko da postane svestan vaših kvaliteta, ali nikako mu nemojte dopustiti da odmah razotkrije sve što želite i osećate niti da vas doživi kao nekoga ko samo želi da mu postane “nedosanjani san”.

Muškarac kao lovac

Kada su u pitanju muško – ženski odnosi, muškarci uglavnom funkcionišu tako da sebe, bar podsvesno, vide i doživljavaju u ulozi “lovca”. Prema tome, onome koga želite da osvojite, dopustite da se ostvari baš u toj ulozi i navedite ga da vas “lovi”.

Ukoliko u svojoj nameri budete previše direktni i stavite mu jasno do znanja da želite da ga osvojite, budite spremni na rizik da možete da ga uplašite ili jednostavno da ga imate i budete sa njim, ali samo trenutno i veoma kratko.
Razlog tome, jeste što muškarci mnogo više uživaju u ulozi osvajača nego u ulozi onoga ko je “ulovljen”.

Kako da ga osvojim2

Taj epitet povređuje njihovu sujetu i ne imponuje im ni upola toliko, kao što je to slučaj kada oni vas “ulove”.

“Ulovljen” = “Papučar” ?!

Osvojen ili “ulovljen” u njihovoj podsvesti vezuje se sa izrazom “papučar”, a najveći strah većine muškaraca je da bi mogao baš to da postane.

Zato oprezno!

U nameri da ga osvojite, koliko god vam se to činilo nepotrebno, morate igrati taktično.

Budite lepi i doterani, prefinjeni i ženstveni. Muškarci nesumnjivo takve osobine vole da primete i da prepoznaju.

Pokažite mu da ste pored toga što ste lepi i doterani istovremeno i pametni i da negujete i imate svoj stav. Time ćete ga zaintrigirati i naterati ga da se bori za vas.

Budite lepo raspoloženi i pozitivni. Pozitivna energija, koju možete širiti oko sebe, pozitivno će uticati generalno na ljude oko vas, pa samim tim i na njega.

Pozitivne i vedre dame, imaju nemerljivo više šanse kod suprotnog pola i uživaju više pažnje od onih koje su negativno i loše raspoložene. Zato ga nasmejte i dopustite mu da i on vas zasmeje. Smisao za humor je adut kojim mnogi muškarci žele da se predstave u najboljem smislu i zato će što više šale među vama, doneti više šanse da zajedno trajete i opstajete.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: