Kako da me dečko zavoli

Ljubav je najplemenitije i najvrednije osećanje koje vas može spajati sa drugima.

To je prirodna potreba svih nas i u zavisnosti od mere u kojoj je čovek voljen i u kojoj voli, zavisi direktno kvalitet njegovog života, količina sreće i sigurnosti koja ga ispunjava.

Najpre, ljubav upoznajemo, dobijamo i uzvraćamo u svojoj porodici i baš tu, učimo da je kasnije kroz život negujemo i delimo.

Kroz odrastanje i sazrevanje, širi se i sazreva i potreba za vrstama ljubavi i načinima na koji nekoga možemo voleti i načinima na koji neko može da nas voli.

Jedan od primarnih oblika ljubavi koja nam postaje potreba jeste ljubav sa partnerom. Ta, baš kao i sve vrste ljubavi, ne može biti kompletna ako samo jedna osoba u tom odnosu voli. Potrebno je da vole oboje.

Kako da me dečko zavoli i voli?

Da bi vas dečko zavoleo i voleo, potrebno je pre svega da oseti da je i sam voljen. Potrebno je da prepozna ali i da ume da uzvrati ljubav koju mu upućujete i poklanjate.

U velikoj meri, to koliko će on umeti da prepozna, oseti i uzvrati ljubav, zavisi od toga koliko je kao osoba naučen da voli.

Momci koji su u životu dobijali puno ljubavi u svojoj porodici, češće i sami kada odrastu i započnu vezu žele da vole i budu voljeni.

Oni kojima je u detinjstvu i periodu odrastanja uskraćivana ljubav, neretko nisu veoma vešti da je prepoznaju i čak i kada im se ljubav desi ne umeju da je iskažu ili prihvate.

Obzirom na to, kada očekujete ljubav od svog dečka, morate pre svega biti svesni da li je on sposoban da vam je pokaže ili da.

Kako da me dečko zavoli2

Ukoliko je dečko emotivno stabilan i u njemu prepoznajete da ume da voli, onda je na vama red da tu ljubav u njemu probudite i oživite.

Kako?

Uverite ga pre svega da ste vredni njegove ljubavi. Uverite ga u to da na vas može da računa i da se osloni.

U vezi koju sa njim ostvarujete budite maksimalni i kompletni. Potrudite se da u vama prepozna i ženu, ali i prijatelja. Budite nežni i emotivni, blagi i ženstveni prema njemu, ali i uvek raspoloženi da ga nasmejete ili sa njim podelite priču o predstojećoj utakmici ili nečemu što ga lično ispunjava i zanima.

Obogatite sadržaj veze. Nikako nemojte biti lenji i dosadni. Ako ste neinteresantni, opašće i njegova zainteresovanost za vas, pa samim tim i nivo šanse da vas zavoli.

Budite iskreni prema njemu, poradite na privrženosti i bliskosti.

Iskrenost, privrženost i bliskost, siguran su put do uzajamnog osećaja pripadnosti, a onda kada dečko shvati da mu pripadate i da vam pripada, ljubav je neizostavni element koji će spontano da se rodi i da vas spaja.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: