Kako se ljubiti jezikom

Postoje brojne vrste poljubaca, koje iz različitih razloga i vođeni uglavnom pozitivnim emocijama razmenjujemo sa drugim ljudima.

Poljubac majke ili oca, bake ili deke, sestre, brata, poljubac prijatelja, zvanični poljubac prilikom brojnih prilika u kojima nekome nešto čestitamo ili nam neko nešto čestita, sve su to poljubci sa kojima se već u najranijem periodu života, odnosno u detinjstvu srećemo.

Poljubac jezikom

Međutim, postoji samo jedna vrsta poljubca sa kojom se znatno kasnije srećemo prvi put i pred kojom imamo tremu i mnoštvo nedoumica. To je prvi ljubavni poljubac. Poljubac jezikom.

Kada je u pitanju ova vrsta poljubca, na prvom mestu ono što je potrebno, jeste da se pre nego što se on dogodi opustite i shvatite da nemate puno razloga za brigu, ali i da budete sigurni u izbor osobe sa kojom želite da podelite trenutak prvog poljubca.

Kako se to radi

Kada odlučite sa kim želite da se poljubite i kada se opustite, potrudite se da shvatite da situacija kod ljubljenja jezikom, nije čak ni upola tako složena i komplikovana kako vam se to možda naizgled čini.

Potrebno je samo da budete smireni i da u pomoć prizovete maksimalnu smirenost i koncentraciju.

Kako se ljubiti jezikom2

Pritom, ako je osoba sa kojom poljubac treba da izvedete iskusnija od vas, onda je situacija dodatno olakšavajuća jer se možete prepustiti sistemu oponašanja i raditi upravo sve ono što radi i ta osoba sa kojom se ljubite.

Opuštenost i smirenost, bitne su na prvom mestu, zato što da bi ste se uspešno ljubili jezikom, nikako ne smete biti stegnuti niti napeti. Čak i ako vam se to dogodi, potrudite se da se bar u što manjoj meri primeti.

Kada budete sasvim blizu osobi sa kojom želite da se ljubite, trudite se da celokupan kontakt sa njom bude ne napet i blag. Nemojte se pregrubo naginjati ili gurati telom, to može umanjiti kako vaš tako i užitak te osobe u poljubcu.

Najpre, blago, nikako previše otvorite i opustite usne i naslonite ih na usne osobe sa kojom se ljubite. Pritom, poželjno je da vam usne budu vlažne i zato ih kratkim i diskretnim pokretom jezika okvasite.

Kada osetite usne svog partnera na svojim usnama, polako i lagano pokrenite svoj jezik prema napred, tako da se negde na prelazu vaših i njegovih usana sretne i dodirne sa njegovim jezikom.

U tom trenutku, kada osetite njegov jezik na svom jeziku, nemojte se uplašiti i povući, već lagano i opušteno pravite pokrete jezikom tako kao da želite da masirate njegov jezik.

Onda se prepustite osećanjima i uživajte.

Kako se ljubiti jezikom3

Dodatni saveti za ljubljenje jezikom

Kada se ljubite jezikom, potrudite se da se to dogodi na nekom prijatnom i intimnom mestu, koje će doprineti osećaju vaše opuštenosti.

Zažmurite, jer ćete tako takođe biti dodatno opušteni.

Vodite računa o tome da vam bude svež i prijatan dah.

Dišite ravnomerno i polako, nečujno dok se ljubite.

Nemojte osobu sa kojom se ljubite da stežete ili gurate rukama.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: