Kolor šampon

Sigurno ste se mnogo puta tokom života našli u situaciji da želite da se malo poigrate sa izgledom svoje frizure ili sa bojom svoje kose. Takve promene, imaju za cilj da osveže i ulepšaju vaš celokupni izgled, ali ponekad, da bi ste se odlučili na njih, potrebno je da prvenstveno napravite pravi odabir boje ili nijanse.

Testirajte boju

Kada je u pitanju želja za bojenjem kose, a da pritom niste potpuno sigurni koju tačno boju ili nijansu želite da izaberete, jer ne znate kako će vam ta boja ili nijansa uopšte stajati, bilo bi dobro da tu boju najpre nekako testirate na svojoj kosi, uz svoje lice, ten ili ukus jednostavno.

U takvim prilikama, najbolje je odabrati neku kratkotrajnu i blagu metodu bojenja kose, u kojoj je idealno rešenje umesto agresivnih i postojanih farbi za bojenje upotrebiti kolor šampon.

Brzi rezultati

Kolor šamponi, veoma brzo i jednostavno daju željene rezultate bojenja, a pritom, nisu ni upola agresivni niti štetni sa svojim delovanjem na kosu, kao što su to farbe koje sadrže amonijak i druge supstance koje isušuju kosu i vidno oštećuju njen kvalitet.

Naprotiv, kolor šamponi imaju gotovo neutralno dejstvo na kvalitet kose i samim tim imaju veliku prednost u upotrebi.

Pritom, efekti kolor šampona se na kosi zadržavaju znatno kraće od efekata farbi i u slučaju da ne budete zadovoljni rezultatima bojenja, vrlo brzo, čak kroz mesec dana, možete ponovo imati svoju staru boju kose, koja neće biti oštećena niti promenjena.

Kolor šampon2

Osvežite postojeću boju

Kolor šamponi, osim u situacijama kada želite da eksperimentišete sa promenom boje ili nijanse, idealni su i u prilikama kada vam je potrebno trenutno osveženje već postojaće nijanse, bilo da je reč o prirodnoj ili veštačkim putem dobijenoj nijansi.

U tom slučaju, potrebno je birati kolor šampon koji je u istoj ili bar što više sličnoj nijansi kao što je to vaša trenutna nijansa, jer ćete na taj način uz pomoć kolor šampona dobiti efekat pojačavanja inteziteta i sjaja postojeće nijanse.

Kolor šamponi, dostupni su u zaista širokom spektru boja i nijansi na našem tržištu i srazmerno tome, sigurno se nećete naći u situaciji da ne pronađete baš onu koju želite, što kada su u pitanju boje i nijanse farbi, ume da bude čest slučaj, pogotovo kada uzmete u obzir da rezultati korišćenja farbe, ne daju uvek rezultat kakav je predočen i očekivan sudeći po ambalaži ili uputstvu.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljivih tekstova: